Mijn naam is Malaka, maar iedereen noemt mij Mal. Ik ben de eigenaar en tuinarchitect bij Tuinontwerp M.Deheyder. Geboren in Sri Lanka en geadopteerd door een Kempisch gezin toen ik 4 maanden oud was.

De passie voor architectuur en ondernemen zat er altijd in. Na mijn tuinbouwstudies, verbleef ik een jaar in het buitenland. Ik studeerde marketing en ben daarna toevallig in de technische wereld terecht gekomen. Na verschillende sales en inkoopfuncties bij diverse KMO‘s, begon het ondernemen en het creatief ontwerpen écht te kriebelen.

Aangezien mijn ouders een boomkwekerij hadden, was het eerste plan om deze over te nemen. Mijn hart ligt echter meer bij het creëren en architecturaal ontwerpen van tuinen en landschappen, dus ben ik terug tuinontwerp gaan studeren in avondschool. Ondertussen ben ik gediplomeerd tuinarchitect en zag in 2017 mijn bedrijf Tuinontwerp M.Deheyder het levenslicht.

Dagelijks creëer ik kleine paradijsjes die vanuit mijn fantasie werkelijkheid worden.  Waar ik naar streef is compatibiliteit tussen interieur en exterieur van gebouwen en tuinen met respect voor de gevraagde wensen.

Naast ontwerpen begeleid ik ook de aanleg van tuinen in samenwerking met gediplomeerde tuinaannemers. Ik zorg er dan voor dat alles van A tot Z goed verloopt en zoek mee naar oplossingen indien nodig. Hierbij staat de klant centraal, ongeacht de grootte van het project. Ik zie mijn ontwerpen graag tot leven komen en daar haal ik veel voldoening uit.

Als ik niet aan het ontwerpen ben, breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin en vind je mij op de fiets, achter de kookpotten of in de bar na een rondje golf.

Twijfel je nog, of heb je nog wat vragen? Contacteer mij dan vrijblijvend voor een eerste gesprek!

Tot snel!
Met creatieve groeten,
Mal